Plantillas Joomla Gratis by FatCow Hosting Review

Πολιτεία Πολιτισμού

Η «Πολιτεία Πολιτισμού» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από ανθρώπους που ασχολούνται χρόνια με τον πολιτισμό στην πόλη. Η εταιρία έχει ευρεία και πολυσήμαντη δράση στους τομείς του Πολιτισμού, της Τέχνης, της Παιδείας, της Νεολαίας με στόχο να προάγει την ανάπτυξη πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων,  τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τον Εθελοντισμό, την οργάνωση εκδηλώσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας,  και την χορήγηση Υποτροφιών με οικονομικά και καλλιτεχνικά κριτήρια.

Ο σκοπός της Εταιρείας είναι αμιγώς πολιτιστικός, ενημερωτικός, εκπαιδευτικός, τουριστικός, αθλητικός, καλλιτεχνικός και περιβαλλοντικός – οικολογικός. Η εταιρεία αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση, διάδοση, προαγωγή, ανάπτυξη και ουσιαστική προβολή της ιδέας της τέχνης, του πολιτισμού, της παιδείας, του αθλητισμού και της οικολογίας σε όλες της τις μορφές, στην Ελλάδα, σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης και στις αναπτυσσόμενες χώρες του εξωτερικού.

 Οι στόχοι είναι πάρα πολλοί και σημαντικοί και σε πάρα πολλά αντικείμενα. Οι πιο κύριοι από αυτούς είναι: η ενημέρωση του ευρέως κοινού για την εξέλιξη της τέχνης σε όλες της τις εκφάνσεις, η προβολή των τεχνών, του θεάτρου, της μουσικής, αλλά και των λοιπών τεχνών εν γένει, η διοργάνωση θεατρικών – εκπαιδευτικών και μουσικών προγραμμάτων – ημερίδων για σχολεία, και όχι μόνο, με επίκεντρο τη καλλιτεχνική παιδεία ανεξαρτήτως ηλικίας

Η ΠΠ διοργανώνει κάθε χρόνο διάφορες πολιτιστικές δράσεις και μεγάλα events, όπως: η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, Η ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, MASTER CLASSES, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,  ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ,  ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ κ.α.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα: Σχολεία, ωδεία, θέατρα, δραματικές σχολές, σχολές χορού, εργαστήρια εικαστικών κ.λ.π. προσεγγίζοντας ένα μεγάλο αριθμό μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών αλλά και γονέων.

Την αξία, την ποιότητα και την μαζική συμμετοχή των δράσεων τις αναγνωρίζουν και τις θέτουν υπό την Αιγίδα τους, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και άλλοι φορείς.

 Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σ’ αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας, επιδιώκει:

  • να δώσει ΧΑΡΑ, μάθηση, δημιουργία και ψυχαγωγία στη πόλη μας
  • μέσα από τις εκάστοτε δραστηριότητες που οργανώνει, να δημιουργήσει ΝΕΕΣ θέσεις εργασίας
  • να δώσει ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, μέσα από εξεύρεση πόρων και χορηγών, τόσο σε παιδιά και νέους, που ΔΕΝ έχουν οικονομικές δυνατότητες και επιθυμούν έντονα να φοιτήσουν σε έναν από τους τομείς των παραστατικών τεχνών (θέατρο, μουσική, χορό, τραγούδι κλπ)που τους ενδιαφέρει και σε όποια σχολή επιθυμούν, όσο και σε εξαιρετικά ταλέντα

Στηρίζεται, πάνω απ΄ όλα, στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ατόμων και σχολών που αγαπούν τις τέχνες και το πολιτισμό και επιθυμούν τη ποιοτική και σωστή μετάδοσή τους

Αυτά μας αποδεικνύουν ότι Η ΠΠ, είναι πάνω απ’ όλα ΙΔΕΑ και συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η διαφορετικότητα και η πολυσημαντότητα, που αντλούμε από την εμπειρία, τη τεχνογνωσία, την υλικοτεχνική υποδομή, τις δημόσιες σχέσεις μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας!!!!!

0_SPONSORS.png0_Tcosmote.png1_mpoukla.png2_ippikos.png3_triantafyllou.png41_header_logo.png42_detectiv.png43_dl_logo.png44_voutsinas.png45_ove.png46_remvi.png47_avlaia.png481.png482.png48_fototexni.png4_mourati.png51_C_SPONSORS.png52_makedonia.png6_aggelioforos.png71.png7_kosmo.png8_livezone.png91_tv100.png93_biscotto_gr.png94_biscotto_radio.gr_logo.jpg95_mycampus_logotipo.jpg96_closeup.png